Tot en met 3 april blijven de lessen geschorst. De school voorziet van 30/03 tot en met 03/04 wel noodopvang. Inschrijven via update 26/03.

Met de paasvakantie in het vooruitzicht willen we u laten weten dat de BMS ook dan tijdens de werkdagen opvang regelt. Net zoals vorige weken is deze noodopvang bedoeld voor kinderen van ouders die niet in de mogelijkheid zijn thuis te blijven omwille van jobs in de cruciale sectoren.

Wat na de paasvakantie?

Voorlopig moeten wij u het antwoord schuldig blijven. Het is uitkijken naar wat de Nationale Veiligheidsraad beslist over de scholen.Wij houden u op de hoogte van zodra we nieuwe richtlijnen krijgen.

Hartelijk dank voor uw begrip en solidariteit.

Zorg voor elkaar en blijf gezond!