Inschrijvingen schooljaar 2020 – 2021:

maximumcapaciteit per leerjaar = 25 kinderen

Kennismakingsmoment:

Tijdens de kennismaking wordt er een algemene voorstelling van de school gegeven en wordt de inschrijvingsprocedure toegelicht. Vanzelfsprekend is er ook mogelijkheid tot het stellen van vragen. Als u kennis wil maken neem dan contact op via 03/658.00.40 of info@marnixschool.be.

NIEUWE inschrijvingsprocedure:

Alle informatie omtrent de inschrijvingsprocedure kan u hier vinden.

Instapmomenten:

• Kinderen kunnen worden ingeschreven vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. Voor deze kinderen gelden de volgende instapmomenten:

• Kinderen die 2,5 jaar worden in de periode zomer – herfst worden toegelaten de eerste schooldag na de herfstvakantie.

• Kinderen die 2,5 jaar worden in de periode herfst – kerst worden toegelaten de eerste schooldag na de kerstvakantie.

• Kinderen die 2,5 jaar worden in de periode kerst – krokus worden toegelaten de eerste schooldag na de Krokusvakantie.

• Kinderen die 2,5 jaar worden in de periode voorjaar – Pasen worden toegelaten de eerste schooldag na de paasvakantie.

• Kinderen die 2,5 jaar worden in de periode Pasen – zomer worden toegelaten de eerste schooldag na de zomervakantie.