Inschrijvingen schooljaar 2019 – 2020:

maximumcapaciteit per leerjaar = 25 kinderen

Kennismakingsmomenten:

Ouders die hun kind wensen in te schrijven, nemen deel aan één van de kennismakingsmomenten. Tijdens deze kennismaking wordt er een algemene voorstelling van de school gegeven en wordt de inschrijvingsprocedure toegelicht. Vanzelfsprekend is er ook mogelijkheid tot het stellen van vragen. Inschrijven voor een kennismakingsmoment? Neem dan snel telefonisch (03/658.00.40) of via e-mail (info@marnixschool.be) contact op!

NIEUWE inschrijvingsprocedure:

Alle informatie omtrent de inschrijvingsprocedure kan u hier vinden.

Overzicht van de beschikbare plaatsen:

Instapmomenten:

• Kinderen kunnen worden ingeschreven vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. Voor deze kinderen gelden de volgende instapmomenten:

• Kinderen die 2,5 jaar worden in de periode zomer – herfst worden toegelaten de eerste schooldag na de herfstvakantie.

• Kinderen die 2,5 jaar worden in de periode herfst – kerst worden toegelaten de eerste schooldag na de kerstvakantie.

• Kinderen die 2,5 jaar worden in de periode kerst – krokus worden toegelaten de eerste schooldag na de Krokusvakantie.

• Kinderen die 2,5 jaar worden in de periode voorjaar – Pasen worden toegelaten de eerste schooldag na de paasvakantie.

• Kinderen die 2,5 jaar worden in de periode Pasen – zomer worden toegelaten de eerste schooldag na de zomervakantie.