Zoals u kon vernemen in heeft de Nationale Veiligheidsraad beslist dat vanaf morgenmiddag 18 maart “verregaande maatregelen” getroffen worden, die gelden tot 5 april.

Niet-essentiële winkels worden gesloten, enkel noodzakelijke verplaatsingen zijn toegestaan, thuiswerken wordt de norm, samenscholingsverbod,... .

We willen daarom nogmaals benadrukken dat de opvang op school enkel bedoeld is als noodopvang. Het getuigt van veel solidariteit dat zoveel ouders zelf al voorzien in de opvang van hun kinderen. We hebben uiteraard begrip voor de mensen die wel op hun werk verwacht worden.

Hartelijk dank voor jullie medewerking! Zorg voor elkaar en blijf gezond!

Opstart schooljaar 2020-2021

We zijn blij om binnenkort samen aan schooljaar 2020-2021 te bouwen. Alweer een bijzondere start vol uitdagingen die we met veel energie en goesting aangaan. Lees hier de verdere info

UPDATE: 22-26 juni (les + noodopvang)

Voor de dagen dat uw kind geen les heeft, kan u wel inschrijven voor de noodopvang. Inschrijven voor voor- en na-opvang is ook verplicht. Klik hier om in te schrijven voor de opvang.

UPDATE: einde schooljaar

Hier vindt u een brief van het bestuur van de school i.v.m. het einde van het schooljaar. We hebben alle begrip voor de zorgen die dit voor u als werkende ouder met zich meebrengt qua opvang. Daarom o