Alle lessen worden geschorst. Er wordt enkel noodopvang georganiseerd voor de leerlingen van wie ouders zelf niet in opvang kunnen voorzien of gezinnen waar grootouders worden ingeschakeld. We kunnen niet garanderen dat uw kind opgevangen wordt door de eigen leerkracht. Ook veel van onze collega’s zijn mama of papa, waardoor zij volledig/gedeeltelijk afwezig zullen zijn wegens opvang van hun eigen kinderen.

Klik hier om de uitgebreide brief te raadplegen.

Opstart schooljaar 2020-2021

We zijn blij om binnenkort samen aan schooljaar 2020-2021 te bouwen. Alweer een bijzondere start vol uitdagingen die we met veel energie en goesting aangaan. Lees hier de verdere info

UPDATE: 22-26 juni (les + noodopvang)

Voor de dagen dat uw kind geen les heeft, kan u wel inschrijven voor de noodopvang. Inschrijven voor voor- en na-opvang is ook verplicht. Klik hier om in te schrijven voor de opvang.

UPDATE: einde schooljaar

Hier vindt u een brief van het bestuur van de school i.v.m. het einde van het schooljaar. We hebben alle begrip voor de zorgen die dit voor u als werkende ouder met zich meebrengt qua opvang. Daarom o