Hier vindt u een brief van het bestuur van de school i.v.m. het einde van het schooljaar.

We hebben alle begrip voor de zorgen die dit voor u als werkende ouder met zich meebrengt qua opvang. Daarom organiseren wij samen met de gemeente Schoten en Kios een kinderopvang op 29 en 30 juni tussen 7.15u tot 17.45u. Deze opvang zal doorgaan op een andere locatie in Schoten dan de Marnixschool aangezien de school niet meer toegankelijk is.

Indien u gebruik wil maken van deze opvang op 29 en 30 juni, stuurt u een mailtje naar info@marnixschool.be voor maandag 15 juni. Zo kunnen wij samen met de gemeente Schoten een gepaste locatie bepalen voor het aantal kinderen die er zullen zijn.

Meer informatie over de invulling van deze dagen, de begeleiding en de locatie volgt binnenkort.

Oudercontact december

Wij willen u graag uitnodigen voor het 2e oudercontact met de groepsleerkracht(en) van uw kind. Gezien de bijzondere omstandigheden zal dit contactmoment online doorgaan. Om alle afspraken goed in te

Verlening herfstvakantie

Beste ouder, Zoals u reeds vernomen hebt, is de herfstvakantie verleng tot en met vrijdag 13 november. We kijken er alvast naar uit jullie terug te zien op maandag 16 november. het BMS-team