We hebben de goedkeuring van de richtlijnen door de Nationale Veiligheidsraad afgewacht om een plan uit te denken dat past bij de Marnixschool.

Naast de veiligheid van kinderen, ouders en team, stellen wij zoals altijd de kwaliteit van onderwijs voorop. We willen al onze kinderen de kans geven om het schooljaar op een fijne manier af te ronden.

We kiezen er als team dan ook voor om alle kinderen deeltijds te verwelkomen zodat we genoeg aandacht kunnen geven aan zowel de cognitieve, sociaal-emotionele als veiligheids- en hygiëne-aspecten.

BELANGRIJK: Klik hier om alle info na te lezen.

Klik hier om in te schrijven voor de opvang

Opstart schooljaar 2020-2021

We zijn blij om binnenkort samen aan schooljaar 2020-2021 te bouwen. Alweer een bijzondere start vol uitdagingen die we met veel energie en goesting aangaan. Lees hier de verdere info

UPDATE: 22-26 juni (les + noodopvang)

Voor de dagen dat uw kind geen les heeft, kan u wel inschrijven voor de noodopvang. Inschrijven voor voor- en na-opvang is ook verplicht. Klik hier om in te schrijven voor de opvang.

UPDATE: einde schooljaar

Hier vindt u een brief van het bestuur van de school i.v.m. het einde van het schooljaar. We hebben alle begrip voor de zorgen die dit voor u als werkende ouder met zich meebrengt qua opvang. Daarom o